Berga, Cultura

Gemma Rosell i Antonia Molera presenten per Sant Jordi el llibre infantil ‘El Petit Cavaller’

Gemma Rosell i Antonia Molera presenten per Sant Jordi el llibre infantil ‘El Petit Cavaller’

“Mai m’hauria pensat que els infants tinguessin tanta imaginació. Poden convertir una capsa en una capa, un pal en una llança, fins i tot poden ficar-se en un món de somnis o… qui sap si és un món ben real”. Amb aquesta petita sinopsis, escrita a la contraportada, les autores berguedanes Gemma Rosell i Antonia Molera presenten la seva darrera història: ‘El Petit Cavaller’.

Es tracta d’un conte per a nens i nenes d’entre 3 i 8 anys, que transporta els més petits al món d’un infant com ells, un que té una imatge de Sant Jordi a la paret de l’habitació que el convida a viure la llegenda del cavaller, explicada en aquest cas d’una manera nova.

“Els nens tenen molta imaginació”, ha defensat Antonia Molera en una entrevista a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà.cat, en què ha detallat que aquesta és una història molt propera perquè hi ha molts infants d’aquestes edats que imaginen tot de situacions amb ben pocs ítems de referència. “La canalla té una gran imaginació”, ha assegurat.

‘El Petit Cavaller’ és un llibre publicat per la Patumaire Edicions aprofitant l’avinentesa de Sant Jordi, i que les seves autores han fet conjuntament. “Ja fa temps que treballem juntes i hem tret diversos contes; sempre amb l’objectiu de fomentar que els nens s’introdueixin de ben petits i amb l’ajuda dels pares en la lectura”, ha relatat també Molera al Berguedà Matí.

Presentació del nou conte a la biblioteca

El llibre s’ha editat ara a l’abril de cara a Sant Jordi, però tal i com ha explicat Antonia Molera ja pot trobar-se a les llibreries. En aquest sentit, la presentació oficial serà ben aviat, aquest divendres 10 d’abril a les 7 de la tarda a la biblioteca Ramon Vinyes i Cluet, a la plaça Europa de la ciutat de Berga.

Hi intervindran les autores Antonia Molera i Gemma Rossell, que combinaran l’explicació més formal amb fragments del conte, per tal que en l’activitat hi siguin benvinguts els pares amb nens que vulguin escoltar de primera mà un primer tast del conte.

El llibre està il·lustrat amb dibuixos de Francesc Rovira.

Antonia Molera Conte El petit cavaller Francesc Rovira Gemma Rosell La Patumaire Edicions

Estic amb tu

Comentaris