Càritas Parroquial Berga recapta 2.154 euros en la campanya ‘Amb el Cor’, feta al nucli urbà

El dissabte passat, Càritas Parroquial de Berga va dur a terme la campanya ‘Amb el Cor’, amb l’objectiu de donar a conèixer l’entitat, de sensibilitzar als berguedans i berguedanes sobre la tasca que es duu a terme i sobre les necessitats socials existents, i de recaptar fons. En total es van recollir 2154,50 euros. “Aquests diners aniran destinats als diferents projectes que es duen a terme, i a les necessitats econòmiques i socials que s’atenen”, han explicat els seus responsables.

Tot el dia, els membres i col·laboradors de l’entitat van estar a la Plaça de les Fonts, on es va muntar una taula d’informació, es van repartir missatges de conscienciació, i es va fer recollida de donatius amb les guardioles solidàries. Es va comptar amb la participació de diversos grups parroquials i de lleure infantil i juvenil de la ciutat.  I a la tarda els Granger’s del Berguedà van animar amb una ballada de country.

Per a Càritas Parroquial Berga “els resultats van ser positius en quant al suport obtingut i els fons recaptats”. Els seus responsables han explicat que volen “agrair” la col·laboració de tots els berguedans i berguedanes, que els anima “una vegada més, a continuar treballant per un món més just”.

X