Uns 600 nens i nenes participaran dijous a la segona cantata organitzada entre l’EMMB i les escoles de primària de Berga i Avià

Aquest dijous es farà a Berga la segona cantata organitzada conjuntament entre les escoles de primària de Berga i Avià, amb l’Escola Municipal de Música de Berga (EMMB). Després que el curs passat, en aquesta mateixa activitat, s’interpretés ‘La Rebel·lió a la Cuina’; enguany s’interpretarà ‘La Vaca Florinda’, una cantata escrita per Manel Justícia. Amb la música de Ferran Andechaga, Sergi Esparza i Sara Hernàndez. Es preveu la participació, entre les tres escoles, de 600 nens i nenes d’educació infantil, concretament dels cursos de P4 i P5.

La cantata estarà dirigida per la professora de l’EMMB, Marissa Badia, i serà acompanyada per la Jove Banda del centre, que dirigeix Roger Sellart. La representació estarà narrada pel mateix autor del conte, Manel Justícia.

Com a conseqüència del gran nombre de nens i nenes participants, es faran dues sessions. La primera a 2/4 d’11 del matí, i la segona a 2/4 d’1 del migdia. A la primera sessió hi intervindran nens i nenes de P4 i P5 de les escoles de Sant Joan, Santa Eulàlia i La Valldan. A 2/4 d’1 del migdia cantaran els nens i nenes dels mateixos cursos de les escoles Vedruna, Xarxa i Santa Maria d’Avià, aquesta darrera incorporant-se aquest any al projecte.

L’entrada és gratuïta i oberta a tothom i aquests concerts representen el final d’un procés que s’ha dut a terme a les aules de cada centre.

La cantata és una producció de l’Associació Catalana d’Escoles de Música i va ser estrenada fa tres cursos al Teatre Kursaal de Manresa.