Turisme del Berguedà participa al B-Travel, el certamen que enguany pren el relleu del Saló Internacional de Turisme de Catalunya

Després de 23 anys d’existència, el Saló Internacional de Turisme de Catalunya passa el seu testimoni al B-Travel, un certamen que vol anar més enllà del simple saló de turisme i convertir-se en el nou punt de trobada de tots els viatgers que volen viure experiències. En aquest sentit, l’oferta de Turisme del Berguedà hi serà representada en l’estand de la marca turística Pirineus de Barcelona.

La cita és del 17 al 19 d’abril, de 10 del matí a 8 del vespre, al pavelló 8 del Recinte Montjuïc de Fira de Barcelona.

Turisme del Berguedà hi mostrarà l’oferta dels productes turístics de la comarca (natura, senderisme, cultura i gastronomia) i cada dia farà una animació que té per objectiu dinamitzar les xarxes socials i tenir-hi més seguidors. L’animació consisteix en que els visitants puguin fer-se una fotografia davant d’un ‘photocall amb un fons de la muntanya del Pedraforca i amb l’opció de poder utilitzar diferents elements d’’atrezzo’ (roba de càtar, d’excursionista, casc de miner, entre d’altres). Els participants penjaran la seva foto a l’instagram del Berguedà i entraran a participar en un sorteig d’un cap de setmana al Berguedà.

També, enguany, el Berguedà participarà en l’espai gastronòmic B-Delicious, on oferirà tres degustacions de plats del nostre territori (mandonguilles amb bolets i salsa de verdures, brotxeta d’embotits del Berguedà i patates emmascarades i cansalada) sota el nom genèric del Club dels Sabors del Berguedà.

X