La CUP de Berga completa el programa electoral amb un web obert a la ciutadania

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) a Berga ha posat recentment en funcionament el web participa.berga.cup.cat, que recull les opinions i propostes dels ciutadans respecte temes diversos que la formació espera incloure en el seu programa electoral per a les properes eleccions del 24 de maig. Aquestes temàtiques s’han dividit en grups, com són ‘Hospital i salut’, ‘Economia i ocupació’, ‘Gestió municipal’, ‘Urbanisme, transport i habitatge’, ‘Participació’, ‘Serveis públics i municipalitzacions’, ‘Igualtat’, ‘Acció social’, ‘Educació i cultura’ i ‘Medi ambient’.

El web estarà obert fins el 24 d’abril i serà a partir d’aquell moment quan els membres de la CUP de Berga faran un retorn a les intervencions indicant els punts del programa on s’incorporen o bé justificant  perquè s’han descartat.

“Lluny de ser l’únic punt de contacte directe amb la ciutadania, aquesta és una eina complementària als Punts de Trobada, les assemblees obertes i els grups de treball amb els quals la CUP de Berga ha estat treballant els últims mesos”, han volgut destacar fonts del partit. Totes aquestes vies, juntament amb la web que ara es posa en marxa, ajuden a elaborar el programa electoral de la CUP de Berga de cara a les eleccions municipals del proper 24 de maig. “D’aquesta forma es vol donar veu a tothom, ja sigui de manera individual o bé col·lectiva”, han assegurat.

X