Marc Coma venç a Qatar i consolida el seu lideratge al mundial de raids

El pilot de motos d’Avià, Marc Coma, ha aconseguit la victòria al  Sealine Cross-Country Rally que s’ha disputat durant aquesta setmana al Qatar. És la tercera victòria de Coma en aquesta prova. El pilot de KTM s’ha imposat a la general amb un temps de 19 hores, 56 minuts i 48 segons per davant del castellonenc Joan Barreda, que s’ha situat segon a 5 minuts i 40 segons de Coma.

coma_qatar2 (Medium)El ral·li de Qatar ha comptat amb 5 etapes que s’han disputat enmig de les dunes d’aquest país de la península Aràbiga. Coma ha acabat primer en una d’elles, però la regularitat a les etapes li han permès acabar en primer lloc.

En acabar el ral·li, Marc Coma ha assegurat en una entrada al seu bloc que ha estat una prova “duríssima”. “Ha sigut una victòria molt treballada i l’equip ha fet una gran feina” afirma Coma. Per acabar, també destaca “la bona línia” que ha seguit en aquest inici de temporada i que comença a treballar per la propera prova.

El ral·li de Qatar és una prova puntuable pel mundial de ral·lies Cross-Country i això fa que Marc Coma continuï al capdavant de la classificació d’aquest campionat. La propera prova puntuable és el ral·li d’Egipte del 10 al 17 de maig, però Coma no hi participarà. Per tant, el d’Avià tornarà a ser en competició al ral·li de Sardenya a principis de juny.

AUTOR FOTOS: RallyZone Bauer/Barni / KTM Images

X