Luis Enrique es relaxa sobre la bici a Castellar de n’Hug

Luis Enrique, el tècnic del primer equip del Futbol Club Barcelona, ha aprofitat la jornada de descans de dimarts per desconnectar i fer una ruta en bicicleta per Castellar de n’Hug, com ha publicat l’Esportiu de Catalunya. De fet, ha visitat la comarca acompanyat d’Unzué i d’altres amics amb els qui comparteix la seva passió pel ciclisme.

L’ocasió ha permès que diferents veïns de Castellar de n’Hug hi poguessin parlar.  Els responsables de la Fonda Cal Fanxicó del municipi, per exemple, han penjat diverses fotografies a Facebook amb l’entrenador del Barça, explicant que van poder servir uns bons entrepans, a ell i als seus companys. “Un honor i un privilegi”, han plasmat en aquesta xarxa social.

Avui hem servit uns bons entrepans al Luis Enrique i als seus companys, un honor i un privilegi! Visca el Barça!

Posted by Fonda Fanxicó on dimarts, 26 / maig / 2015

D’entre els que hi van poder compartir una conversa, també es troba l’alcalde de Castellar de n’Hug, Salvador Juncà, tal i com aquest ha confirmat a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà. I és que una de les passions de Luis Enrique és la bicicleta, fet que li permet relaxar-se i passar una estona entre amics.

El tècnic del Barça ha escollit el Berguedà per desconnectar i alleujar tensions, en una setmana clau. El Barça ha tornat a exercitar-se avui, a les seves ordres, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, pensant ja en l’Athletic de Bilbao i la final de Copa del Rei d’aquest dissabte. El següent, dissabte 6 de juny, el que es jugarà és ni més ni menys que la Lliga de Campions contra la Juventus.