Els quatre gegants protagonitzen el pòster de Bífidus Produccions

Enguany la Patum tindrà un pòster nou. Bífidus Produccions, l’empresa que també gestiona Ràdio Berga i l’AquíBerguedà, n’ha editat 3.000 exemplars, que ja poden trobar-se als establiments col·laboradors. Es tracta d’una fotografia dels quatre gegants durant la Patum de Lluïment, i el fotògraf és Josep Pont i Roca.

Els diferents exemplars es distribuiran a través de les botigues i empreses anunciants, fins a una quarantena d’establiments. El pòster també es podrà aconseguir després de la Patum de Lluïment de dijous. Com és habitual, aquell dia, Bífidus Produccions distribuirà els pòsters a la zona del Passeig de la Indústria de Berga, al Vall, fins a exhaurir les unitats disponibles.

Per a veure’l en alta qualitat podeu consultar la pàgina de Bífidus Produccions, clicant aquí.

X