Cars Berga

Berga, Economia

Berga participa durant tot el juny a una campanya per potenciar la compra al nucli antic de la ciutat

barris anticsAmb l’objectiu de donar a conèixer el comerç del nucli antic, potenciar el comerç de proximitat i premiar la clientela sota el lema ‘Comprar al barri té premi’, durant el mes de juny, el nucli antic de Berga participarà en una campanya de dinamització comercial i turística.

La campanya, organitzada per Barris amb Projectes; Xarxa de nuclis antics arriba a la seva cinquena edició amb la participació d’una trentena de municipis, en els quals s’hi inclou Berga. Així, durant el mes de juny, totes les persones que comprin als comerços adherits a la UBIC que estiguin dins la delimitació del nucli antic de la ciutat podran optar a un premi comú confeccionat a partir de l’aportació de totes les poblacions participants valorat en més de 1.600€ i que consta de diferents experiències arreu de la geografia catalana: gastronomia, nits d’hotel, espectacles, esports, visites guiades, entre d’altres.

Per tal d’optar a aquest premi, només caldrà dipositar a les diferents bústies la butlleta corresponent que es podrà trobar als diferents establiments adherits a la campanya.

El termini per participar-hi és fins l’últim dia del mes de juny i el sorteig es durà a terme el 4 de juliol, en què només una de les butlletes podrà ser premiada amb el premi comú tot i que la butlleta guanyadora també servirà per premiar amb un petit obsequi al comerç segellador de la mateixa.

Barris amb Projectes Comprar al barri té premi Premis UBIC

Estic amb tu

Comentaris