La Generalitat realitza treballs de millora del ferm a l’accés nord de Gironella

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha iniciat uns treballs de millora puntual del ferm a la carretera C-1411z, l’accés nord a Gironella.

Aquestes obres serveixen per arreglar els desperfectes que s’havien produït a aquesta carretera com ara bots i forats. La duració prevista dels treballs és de 2 dies, avui dimecres i demà dijous, i la empresa que els realitza és Pasquina. Durant aquestes feines, el trànsit es veurà afectat amb restriccions de pas alternatiu i talls puntuals.

L’actuació s’emmarca amb el contracte de manteniment de les carreteres que té la Generalitat amb l’empresa constructora Pasquina.

Millora del ferm, també a la variant de Berga

També ha començat l’execució de les obres de millora de ferm a la carretera C-16. Les actuacions, que han començat a la variant de Berga, comporten restriccions de trànsit al pas per aquesta zona. La finalitat d’aquests treballs és arreglar els desperfectes que s’han produït a la carretera.

FOTO: Treballs a la carretera d’accés a Gironella. Autor: Ricard Codina. Notícia ampliada a les 14:14.

X