La Fundació Sant Bernabé celebra la festa del seu patró amb unes sessions tècniques i l’entrega de premis d’un concurs d’Instagram

La Fundació Hospital Sant Bernabé de Berga ha celebrat la festivitat del seu patró (11 de juny) amb diverses activitats adreçades als seus professionals. La celebració va començar amb una missa oficiada pel bisbe de Solsona, Xavier Novell. Posteriorment, es va obrir una ronda de ponències a càrrec de diversos departaments i serveis de la Fundació que van presentar novetats, nous protocols o memòries relacionades amb la seva tasca, una manera d’intercanviar experiències i informació amb la resta de serveis de la Fundació.

varis 003S’hi van tractar temes com l’Hospital de Dia de Demències, les cures bàsiques del catèter PICC, els circuits de comunicació o el nou protocol SARM. Un dels actes centrals de la jornada va ser l’entrega de premis del concurs d’Instagram que s’havia convocat per als professionals de la Fundació. Es demanaven imatges relacionades amb l’hospital o la residència i es van rebre un total de 55 obres participants.

La guanyadora va ser la infermera Cristina Farràs, amb una imatge d’unes mans entrellaçades, de sanitari i usuari, sobre un fons amb el logotip de la Fundació. Les fotografies es poden veure a l’entrada principal de l’hospital.