Busquen un home de 50 anys desaparegut aquest dimecres a Castellar del Riu

Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra han activat aquest dijous al matí la recerca d’un home de 50 anys, veí de Sant Jordi de Cercs, que va desaparèixer aquest dimecres a Castellar del Riu.

Segons han explicat, la desaparició es va denunciar a les 22.53 hores després que sortís a passejar i no tornés a casa seva. Aquesta nit l’han buscat pels voltants del refugi de Rasos de Peguera. Avui, tres dotacions terrestres, un helicòpter, una unitat canina i el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers i dues patrulles dels Mossos d’Esquadra han reprès la recerca. Col·laboren també en la recerca la unitat de voluntaris de Protecció Civil de Cercs i voluntaris de Protecció Civil de Montornès del Vallés (unitat canina de rescat i recerca).

X