La Diputació de Barcelona inicia les obres de la carretera entre Gaià i Santa Maria de Merlès, amb un pressupost de 665.017 euros

La Diputació de Barcelona ha iniciat recentment les obres al tram comprès entre el punt quilomètric 4,8 i el 13,25 de la BV-44001, entre Gaià i Santa Maria de Merlès, on s’implantaran millores puntuals del traçat i de les condicions de seguretat viària.

Actualment, la carretera consta de dos carrils sense vorals i presenta una amplada mitja d’uns 5,30 metres. Segons fonts de l’ens provincial, a partir d’aquest juny i al llarg dels 7 mesos previstos d’obres, es durà a terme l’execució de quatre revolts puntuals del traçat (als punts quilomètrics 5,9, 6,8, 1,25 i 12,36) i s’augmentarà l’ample de la calçada als revolts dels punts quilomètrics 11,1 i 12,86.

Aquesta actuació, que té un pressupost de 665.017,29 euros, també preveu la instal·lació de pantalles homologades per a protecció per a motoristes i la millora del drenatge.

X