Tall programat del subministrament elèctric a Gironella pel 7 de juliol

Gironella viurà demà un tall del subministrament elèctric. El servei quedarà interromput temporalment el matí del dimarts 7 de juliol, de les 9 a les 12 hores, per incrementar la qualitat del subministrament d’Endesa al municipi.

L’empresa de subministrament d’energia elèctrica en aquesta vila del baix Berguedà, Endesa, ha informat ja a l’Ajuntament, per tal que arribi a tots els habitants de Gironella; que per incrementar la qualitat del servei elèctric, realitzarà uns treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució.

La zona afectada pel tall comprèn la urbanització de Cal Ramons, carrer Guifré el Pilós, carrer Pau Claris i carrer Pla de Corbera. Per qualsevol aclariment, els veïns poden posar-se en contacte al telèfon de la companyia 800 760 706 o consultar aquí la informació sobre els Treballs Programats d’Endesa amb la referència 5547935.

Des de l’Ajuntament de Gironella han assegurat que lamenten les molèsties que aquestes interrupcions programades puguin ocasionar els seus conciutadans.