La CUP convoca avui a Berga una concentració solidària amb el poble grec “i el seu dret a la llibertat, la democràcia i la independència”

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) ha convocat aquest dijous una concentració davant l’Ajuntament de Berga “en solidaritat amb el poble grec i el seu dret a la llibertat, la democràcia i la independència”. La concentració es farà avui a 2/4 de 8 del vespre a la plaça de Sant Pere.

La formació de l’esquerra independentista també explica en la convocatòria que aquesta es fa “per la sobirania dels pobles” i “contra la dictadura del deute”.

Diferents municipis del territori català acolliran avui, i d’altres ho han fet en dies previs, una concentració en què els diversos partits polítics i entitats que hi donen suport, entre ells la CUP però també ICV-EUiA i ERC, volen mostrar la seva solidaritat amb els ciutadans grecs, davant la situació que viu el país hel·lènic que negocia amb les institucions europees una reestructuració d’aquest deute i que diumenge ha de decidir en un referèndum convocat pel govern d’Alexis Tsipras la seva futura relació amb la Unió Europea.

X