Un home en estat greu després d’haver hagut de ser atès pel SEM a la piscina de Berga

Un home de 90 anys ha estat atès avui per una dotació del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) de Catalunya a les instal·lacions de la Piscina Municipal de la ciutat de Berga. Segons testimonis presencials dels fets, l’home hauria estat auxiliat quan es trobava a l’aigua poc després de dos quarts d’1 del migdia.

Immediatament i, després de rebre la trucada d’alerta, fins a les instal·lacions s’hi han desplaçat efectius de la Policia Local i una dotació del SEM que l’ha atès i l’ha traslladat a l’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga en estat menys greu, han explicat fonts del SEM.

Posteriorment, però, el seu estat ha empitjorat i hauria estat finalment traslladat, segons darreres informacions, a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa en estat greu.

X