El Berguedà es mulla per l’Esclerosi Múltiple, amb una iniciativa a la que s’adhereix la piscina de Berga i d’altres de la comarca

La Piscina Municipal de Berga serà una de les 600 piscines que aquest diumenge, 12 de juliol participarà al ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple‘, una acció que des de fa més de 20 anys impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i en la que milers de ciutadans i ciutadanes es mullen i neden per solidaritzar-se amb les 7.000 persones afectades per aquesta malaltia a Catalunya.

Així, des de l’Ajuntament de Berga es convida a tothom a participar de la jornada i “a ‘mullar-se’ per l’esclerosi múltiple” durant l’horari habitual d’obertura de la Piscina Municipal, de les 10 del matí a les 8 del vespre.

D’altres municipis de la comarca que s’hi han adherit són Borredà, Casserres, Gironella, Guardiola de Berguedà i Puig-reig.

 

X