Clàudia Pons serà entrenadora ajudant a la selecció espanyola femenina de futbol sala

Clàudia Pons, nascuda a Bagà, s’estrena avui dilluns 17 d’agost com a entrenadora ajudant, el que equival al lloc de segona entrenadora, en una convocatòria de pretemporada de la selecció espanyola femenina de futbol sala, segons han confirmat fonts de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà.cat. El lloc que ocuparà Pons és el d’ajudant d’Alicia Morell, la seleccionadora espanyola de futbol sala femení.

La jugadora hauria rebut l’oferta de la RFEF el mes de juliol, tal i com va avançar Josep Rusiñol, exvicepresident del Futbol Sala Gironella, a aquesta emissora la setmana passada.

L’equip nacional espanyol es troba concentrat a la Ciutat de Futbol Las Rozas, de Madrid, entre el 17 i el 22 d’agost en unes jornades d’entrenament per les quals Morell ha convocat 14 jugadores, i en les que Clàudia Pons ja s’hauria incorporat a l’equip tècnic. En el marc d’aquesta concentració, divendres 21 d’agost, a dos quarts de 8 del vespre, se celebrarà un partit d’entrenament entre la selecció femenina de futbol sala i el club CD Futsi Atlético Féminas de la Primera Divisió de Futbol Sala Femení, al pavelló de la ciutat esportiva de Las Rozas.

Clàudia Pons ha estat capitana del Futbol Sala Gironella durant diverses temporades i un nom destacat d’aquest equip que competeix a la primera categoria estatal, i que enguany s’ha afiliat amb el Penya Esplugues per mantenir-se. Internacional absoluta com a jugadora, la berguedana també va jugar amb el Cajasur Còrdova les temporades 2008 – 2009 i 2009 – 2010, en el que va acabar sent un viatge d’anada i tornada a Gironella, la que ha estat casa seva bona part de la seva trajectòria.

El Futbol Sala Gironella va arribar a la Primera Divisió estatal d’aquest esport la temporada 2003 – 2004. A partir d’aquell instant, l’equip va créixer i va donar nom a diverses jugadores, entre les quals aviat va destacar Clàudia Pons.

FOTO: Clàudia Pons d’esquena, en una imatge d’arxiu. AUTOR: RFEF/Xarxes