Una veïna de Gironella perd la vida en un accident frontal a l’autovia C-16

Ahir, diumenge, a la nit es va produir un accident mortal al punt quilomètric 90 de l’autovia C-16, entre les sortides de Gironella nord i Gironella centre, en terme municipal de Casserres, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 21.42 h.

Per causes que encara s’estan investigant, dos turismes van xocar frontalment i com a conseqüència de la topada va morir la passatgera davantera d’un dels cotxes, Josefa G. R., de 81 anys d’edat i veïna de Gironella. La conductora d’aquest mateix vehicle va resultar ferida greu i va ser traslladada a la Mútua de Terrassa. Els dos ocupants de l’altre automòbil sinistrat van quedar ferits menys greus i van ser traslladats a l’hospital de Berga.

Al lloc del sinistre s’hi van desplaçar quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra, sis vehicles dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Aquest accident va comportar afectacions a l’autovia que va estar tallada en sentit sud fins a les 23.00 h i posteriorment es va mantenir un carril restringit fins a la mitjanit.

X