El gironellenc Franc Serra es proclama campió de la Copa Rodi Dirt Track

Franc Serra, pilot de Gironella va acabar segon a l’última prova de la Copa Rodi Dirt Track que es va celebrar el passat dissabte a la localitat lleidatana de Castellnou de Seana.

Serra va mostrar una gran superioritat en les mànigues classificatòries, entrant directament a la Gran Final. Una final que va liderar fins la penúltima volta creuant la línia de meta en segona posició, suficient com per proclamar-se Campió de la Copa Rodi Dirt Track 2015.primer

Amb aquesta primera posició al campionat, el d’Alonso Racing Team es classifica directe per participar en el III Superprestigi Dirt Track del Palau Sant Jordi de Barcelona, on competirà juntament amb Marc Màrquez i altres pilots mundialistes.

El berguedà, valora volt positivament aquesta temporada, segons ell “vam començar amb un nivell molt alt ja que vam fer una pretemporada molt bona i es va notar a la primera cursa que estàvem molt per sobre els altres, ja durant la temporada hem mantingut i fins i tot incrementat una mica el nivell”.

Tot això és també gràcies al seu equip, l’Alonso Racing Team, liderat per Guillem Alonso, mecànic del pilot de Moto2, Johann Zarco. Per Franc Serra, és molt gratificant estar dins d’un conjunt esportiu com aquest,  “des del primer dia que vaig començar amb ells s’han portat molt bé amb mi, són persones genials i ho donen tot perquè l’equip tiri endavant”.

Abans del III Superprestigi però, Serra juntament amb tot l’equip Alonso, tenen uns projectes molt ambiciosos: participar en tres proves del Campionat del Món de Dirt Track.

El proper 19 de setembre tenen la primera carrera a França, on es trobaran amb un nivell més exigent, un reglament diferent i un circuit molt més gran. És per això que ja estan treballant de valent per preparar-se al màxim de bé.

Ja la setmana següent tindran la segona parada a Itàlia, on Serra ja espera haver adquirit experiència desprès de França. I finalment l’última prova serà ni més ni menys que a Las Vegas, on el pilot de Gironella podrà competir juntament amb els millors pilots del món de l’especialitat com Brad Baker, Jared Mees, entre d’altres.