El jutge Santiago Vidal serà aquest dimecres a Berga per parlar de ‘la construcció de la República Catalana’

El jutge Santiago Vidal serà demà, dimecres 16 de setembre, a Berga. Pronunciarà una xerrada sobre ‘La construcció de la República Catalana‘, a les 8 del vespre al Teatre Municipal.

El nom de Santiago Vidal és un dels que més sonava quan es parlava de fer una llista independentista conjunta amb personalitats de la societat civil. Al febrer però, el jutge Vidal va ser suspès de sou i feina per tres anys per haver participat en la redacció d’una proposta de constitució catalana; i després no va ser incorporat com a independent a cap llista. El jutge va explicar en el seu moment que es va oferir, però que li van dir que no perquè podria tenir responsabilitats polítiques més endavant.

Organitzat per l’ANC de Berga, l’acte pretén ser una conferència informal i distesa, on es pugui compartir informació i el jutge Vidal respongui a les qüestions que plantegin els assistents. En el transcurs de la xerrada, Santiago Vidal proporcionarà dades clau pel que fa a la justícia a l’Estat espanyol i què s’espera i es prepara per una república catalana. També de les quatre eines fonamentals dels catalans per conquerir la sobirania definitiva: “aquestes quatre eines són la paraula acompanyada de la fermesa, la determinació total, els dos símbols: el llibre i la rosa,i  el coneixement acompanyat de la sensibilitat”.

El tret de sortida de l’acte, a les 8 del vespre d’aquest dimecres al Teatre Municipal de Berga, el donarà el músic Xavier Guitó. Després d’una petita actuació musical, Santiago Vidal presentarà ‘La construcció de la República Catalana’.

X