Els Mossos investiguen un apunyalament amb arma blanca a Berga

Una persona ferida per un apunyalament amb arma blanca després d’una baralla a Berga. Aquest és el balanç d’uns fets que van passar la nit del divendres 11 de setembre al dissabte 12, segons han confirmat a Ràdio Berga i l’Aquí Berguedà fonts dels Mossos d’Esquadra.

Segons ha pogut saber aquest portal web sembla ser que els fets van ocórrer en carrers del barri vell de Berga i que hi estarien involucrades diverses persones, algunes de les quals podrien pertànyer a una banda de dominicans.

De moment però no han transcendit detalls de l’incident perquè el jutjat de Berga n’ha decretat el secret de sumari. El cas l’estan investigant els Mossos d’Esquadra, que treballen per aclarir els fets i procedir a les detencions dels agressors. De moment no han facilitat més informació de què va passar ni l’estat de la víctima que va resultar ferida.