El Berguedà fa un seminari per a professionals que atenen casos de violència de gènere

L’Àrea d’Igualtat del Consell Comarcal del Berguedà, amb la col·laboració de la Diputació, organitza per al dimecres 7 d’octubre, un seminari sobre ‘Metodologia de Treball de Casos’. Una formació destinada a tots els professionals de la Taula d’Igualtat del Berguedà en Xarxa i altres professionals del territori implicats en la prevenció, atenció i intervenció en casos de violència de gènere.

Amb la finalitat d’analitzar i reflexionar sobre la pràctica professional en l’àmbit de la violència de gènere, la formació facilitarà eines per a la gestió de situacions complexes amb forta càrrega emocional i sentiments. El seminari pretén ser un recurs formatiu més per potenciar el treball en xarxa entre els professionals dels diferents serveis i institucions implicades en aquest àmbit.

En aquest sentit, els continguts del seminari se centraran en la revisió de casos pràctics, buscant un intercanvi d’actuacions per part dels professionals, i on es posi en joc les habilitats socials que té el professional per a la gestió de les emocions.

La formació anirà a càrrec de la psicòloga Maria Ferré, especialista en aquest àmbit. Es farà a la seu de Creu Roja de Berga (c/ Barcelona), el dimecres 7 d’octubre de les 10 del matí a les 2 del migdia.

Les places són limitades i cal inscripció prèvia d’aquest dimarts 29 de setembre, contactant amb el Consell Comarcal (93 821 35 53).

X