Berga, Patum

Berga obre el termini per a les entitats que vulguin fer-se càrrec de les barres de bar del concert del dissabte de Patum

L’Ajuntament de Berga obre el termini per apuntar entitats i associacions que vulguin fer-se càrrec de les barres de bar del concert de dissabte de Patum. Un concert organitzat per l’Ajuntament amb el suport d’entitats que es fa al capdavall de l’Avinguda del Canal Industrial tocant amb el carrer Salvador Espriu.

Seguint la dinàmica de les darreres edicions, l’equip de govern de la CUP obre a la participació de les entitats, fundacions o associacions sense ànim de lucre amb seu a Berga i de caràcter cultural i/o juvenils l’organització de les barres. Des del Punt Jove de l’Ajuntament de Berga es contempla, això sí, una participació màxima de sis entitats i en cas que les sol·licituds excedeixin aquest nombre es prioritzarà l’ordre d’inscripció.

A les barres s’hi destinaran dos espais, un a cada lateral de l’Avinguda del Canal Industrial, i la comanda de les begudes es farà conjuntament, de manera que els beneficis es dividiran a parts iguals per a totes les entitats organitzadores, les quals també hauran d’assumir els càterings dels grups que actuaran.

Per poder participar a l’organització de les barres del dissabte de Patum cal enviar un correu electrònic a vilanaaj@ajberga.cat. Hi ha temps fins al 13 de novembre. Els sol·licitants rebran un correu de resposta amb el número d’inscripció corresponent.

Per a més informació es poden consultar les bases a la pàgina web de l’Ajuntament de Berga.

Barres Concert Patum

Estic amb tu

Comentaris