La coral infantil Xerics, de Berga, estrenarà aquest curs l’espectacle Tic Tac

La Coral Xerics enceta aquest dissabte, 3 d’octubre, un nou curs. I en aquesta ocasió, els nens i nenes de Berga que configuren el grup coral, tindran com a al·licient l’estrena de l’espectacle musical Tic Tac, de Glòria Garcés. Ho posaran en escena junt amb la coral infantil Veus de Gironella i l’Escola de Música de Puig-reig. L’objectiu, segons els reponsables de Xerics, és “impulsar el cant a la comarca fent una activitat molt més dinàmica, atractiva, participativa i actual pels infants; així com una bona experiència treballant amb altres corals”.

A banda de l’espectacle, al llarg del curs hi haurà, a part dels assajos, concerts, excursions, intercanvis, i caps de setmana musicals, entre d’altres.

Nou horari

Els cantaires de la Coral Xerics es trobaran aquest curs cada dissabte de les 11 del matí a 2/4 d’1 del migdia al Centre Cívic de Berga. Les inscripcions són obertes tot el curs i es poden fer coralxerics@hotmail.com, al 633 06 22 49 o tots els dissabtes a l’hora de l’assaig. La quota mensual és de 5,50€.

La Coral Xerics s’adreça als infants de 3 a 12 anys que els agradi cantar, jugar, ballar i passar-s’ho bé. Per més informació es pot consultar la pàgina web de la coral: coralxerics.wordpress.com

 

X