Berga, Patum

Berga sortejarà, entre els grups sol·licitants, tocar al concert del dissabte de Patum

L’Ajuntament de Berga organitzarà, un any més, el concert del dissabte de Patum, que enguany s’escau en 28 de maig i que es farà, igual que en els darrers anys, al capdavall de l’Avinguda del Canal Industrial tocant amb el carrer Salvador Espriu.

Un dels grups que tocarà el dissabte de Patum serà el guanyador del concurs impulsat per part del Punt Jove de l’Ajuntament de Berga, en el qual hi poden participar totes les bandes que com a mínim el 50% dels seus components siguin berguedans.

Per participar en aquest certamen cal enviar una sol·licitud amb els nom del grup, un enllaç on es pugui escoltar algun tema que interpreten (o enviar-lo en mp3), també cal nom, cognoms, DNI i edat del/la responsable, correu electrònic i número de telèfon. S’ha d’enviar al mail vilanaaj@ajberga.cat abans del 13 de novembre.

El sorteig per decidir la formació guanyadora el faran les diferents entitats, associacions i fundacions sense ànim de lucre organitzadores de les barres del concert de Patum 2016 el dia 16 de novembre, i el dia següent es comunicarà via correu electrònic al grup guanyador.

Concert dissabte de Patum grups

Estic amb tu

Comentaris