PLAY

Alumnes de Vedruna Berga participen al ‘Divendres’

Alumnes de Vedruna Berga participen al ‘Divendres’

L’equip mòbil del programa ‘Divendres’ de TV3 fa parada aquesta  parada a Berga, des d’on cada tarda Espartac Peran conversa amb berguedans per tractar diferents temes i conèixer activitats, racons i tradicions del la ciutat i l’entorn.

Algunes de les connexions s’han centrat en els bolets i en una d’aquestes, la del dimecres 30 a la tarda, hi han intervingut quatre alumnes de l’Escola Vedruna Berga. El Roger, la Laia, la Dúnia i el Pau han parlat de si els agrada anar al bosc a buscar bolets, si en troben, si  saben distingir les diferents espècies, si participen al Concurs de Boletaires… Segons les seves mestres, “tot i estar una mica nerviosos pel fet de sortir en directe per la televisió, els quatre ho han fet molt bé i han demostrat que són uns bons boletaires berguedans”.

FOTO: Alumnes de l’Escola Vedruna de Berga participant al programa ‘Divendres’, de TV3. AUTORA: Marta Armengol

 

Divendres Escola Vedruna Programa televisiu TV3

Estic amb tu

Comentaris