Mobilitat Berguedà

Bagà, Castellar de n'Hug, Societat

Un accident amb un ferit greu complica la circulació a la C-16 a Bagà

Un accident entre dos cotxes ha complicat la circulació a la C-16, l’eix del Llobregat, a Bagà. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l’avís del sinistre s’ha rebut cap a 3/4 de 8 del matí al quilòmetre 119, a cinc quilòmetres de la boca sud del Túnel del Cadí.

La topada ha deixat un balanç provisional d’un ferit greu i un de menys greu, segons el Servei d’Emergències Mèdiques.

Com a conseqüència de l’accident ha fet falta tallar la carretera en tots dos sentits de la circulació, provocant més de dos quilòmetres de congestió. En alguns moments s’ha donat pas alternatiu però el trànsit no s’ha restablert fins a 1/4 de 10 del matí.

En l’accident hi han treballat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat -que han hagut de treure un dels ferits de dins del cotxe-, efectius dels Mossos i ambulàncies i l’helicòpter del SEM, que també ha fet falta activar-lo.

Mor un motorista a Castellar de n’Hug

Diumenge al matí hi va haver un accident mortal a Castellar de n’Hug. Un motorista va caure, va ser evacuat en estat crític al Parc Taulí de Sabadell, i al cap d’unes hores va morir.

 

 

Accident C-16 Eix del Llobregat motorista

Estic amb tu

Comentaris