Marc Travé: “les tapes són una alternativa que funciona molt bé”

La ‘Bomba de bolet’, cuinada pel restaurant Cal Travé de Berga, ha estat la tapa guanyadora del Concurs de Tapes de la mostra Berga Bolet. Competia amb més d’una vintena més de tapes, totes de molt nivell. Per això, Marc Travé, del restaurant, s’ha mostrat “molt content”. El premi suposa un reconeixement pel restaurant, que fa anys que treballa al servei dels clients.

Ubicat a la plaça Europa de Berga, Cal Travé ofereix menús diaris, carta, i des de fa un any també tapes i pintxos els caps de setmana. Segons ha explicat Travé “tenen molt bona sortida i ens funciona molt bé”. El concepte de tapes agrada, i en els últims temps està en auge. N’hem parlat amb Marc Travé a la secció ‘Fem negoci’ de Ràdio Berga. (Pots escoltar l’entrevista clicant l’àudio adjunt).

 

X