Berga acull una xerrada sobre les relacions afectives i sexuals en els discapacitats

L’Hotel d’Entitats de Berga (antic Centre Cívic) acollirà aquest dimecres, 21 d’octubre, a 2/4 de 10 del matí una xerrada sobre relacions afectives i discapacitat, organitzada pel Consell Comarcal del Berguedà. Sota el títol de ‘Relacions afectives en la diversitat funcional’ pretén abordar les relacions afectives i sexuals des de tres nivells: el personal, el professional i el familiar.

La conferència que es durà a terme és fruit d’una proposta sorgida de la Taula de Diversitat Funcional del Berguedà en Xarxa, l’espai de participació i coordinació de les entitats, associacions i professionals vinculats a l’àmbit de la salut i de les discapacitats, i amb la voluntat d’abordar les relacions afectives i sexuals des de l’àmbit personal, professional i familiar. La sessió s’enfocarà a donar eines, tant a les persones amb diversitat funcional (amb alguna discapacitat) com al seu entorn, per tractar la sexualitat sense pors ni reticències.

L’activitat és oberta a tothom.  Anirà a càrrec de Gemma Deulofeu, psicòloga i sexòloga que treballa a DINCAT, Federació Catalana de Discapacitats Intel·lectuals; i a ASPANIN, associació on desenvolupa un programa afectiu sexual per a persones amb discapacitat.

La xerrada compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Berga.