L’Ajuntament de Berga farà contractes de mig any a cinc persones majors de 45 anys amb l’atur exhaurit

L’Ajuntament de Berga contractarà a cinc persones amb els nous Plans d’Ocupació Local destinats a persones a l’atur que hagin exhaurit la prestació. Així ho va aprovar ahir, dijous, l’equip de govern en Junta de Govern Local a través del Pla d’Ocupació Local desenvolupador del ‘Programa de Treball i Formació’ de Persones aturades no perceptores 2015 del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Contracte de mig any

Els cinc plans ocupacionals tindran una durada de sis mesos i van destinats a persones majors de 45 anys que hagin exhaurit la prestació o subsidi per desocupació, que no tinguin dret a tornar a percebre-la i que estiguin inscrites prèviament al SOC.

Llocs de treball

Les places que s’han d’ocupar són per una banda tres persones per fer d’auxiliars de suport administratiu, en concret per a l’ordenació i digitalització d’arxiu i tramitació administrativa amb l’objectiu d’adaptar el sistema d’arxiu de l’Ajuntament a les noves tecnologies i a les pautes pròpies de centralització d’arxiu, optimització i ordenació.

I per altra banda, els altres dos llocs de treball són d’auxiliars d’instal·lacions per tal de donar resposta a les necessitats d’ordenació d’espais i millora d’accés a instal·lacions públiques.

Les persones que es contractin seguiran un programa de formació qualificadora relacionat amb la tasca que desenvoluparan.

Tots aquells interessats es poden adreçar a l’oficina del SOC de Berga. Hi ha temps fins el dilluns 2 de novembre.

X