Giovinetto no es relaxa amb la immunitat i clava ‘Jo mai mai’ a la quarta gala d”Oh Happy Day’

El cor Giovinetto de Puig-reig afrontava la quarta gala del concurs ‘Oh Happy Day’ de TV3 amb la tranquil·litat de saber que passés el que passés seguirien una setmana més al concurs, ja que dissabte passat van aconseguir la immunitat després d’interpretar la que el jurat va considerar com a millor cançó de la nit. Tot i això, el grup coral no ha abaixat la guàrdia i ha interpretat ‘Jo mai mai’ de Joan Dausà de forma que ha deixat bocabadats als membres del jurat una setmana més. A continuació, podeu tornar a gaudir de l’actuació dels de Puig-reig:

El premi a millor cançó de la nit també dóna l’oportunitat d’interpretar una altra vegada la cançó durant l’obertura del concurs. Així ho va fer Giovinetto, amb ‘Everything’s Alright’:

I a més, aquesta setmana, el cor Giovinetto es va haver d’enfrontar al ‘Oh Happy Test‘ amb més o menys encert:

 

X