La perruquera Vanessa Espelt, de Berga, treu la millor nota d’Espanya en un màster de gestió del negoci

La berguedana Vanessa Espelt, propietària de la Perruqueria Spel de Berga, ha tret un 10 al màster de ‘Executive Management Programme. Excelencia en Business de Salones de Peluquería’, la màxima puntuació i millor nota de tot Espanya, la millor dels 30 alumnes (4 de Catalunya i 26 d’atres punts de l’estat) que han fet aquesta formació a Madrid. Era la segona promoció d’uns estudis que tot just es van implantar l’any passat i que la Vanessa va decidir fer per “ampliar els coneixements i tenir eines a l’hora de tenir endavant, prendre decisions amb més coherència i seguretat”. I ha afegit “ens formem molt a nivell de cabell i tendències però arriba un moment que tens negoci, equip, clients, i és important saber com tirar-ho endavant”.

vanessaespelt2Vanessa Espelt té 33 anys i en fa 9 que va obrir la seva pròpia perruqueria a Berga, que actualment compta amb un equip de 6 professionals. La perruqueria l’apassiona des de ben joveneta, ja que amb només 13 anys es va començar a interessar per aquest món. Ha fet de la seva passió la seva professió i això fa que sigui constant el seu interès per millorar, per formar-se, i per estar al dia.

En declaracions a Ràdio Berga i a l’Aquí Berguedà, l’estilista berguedana s’ha mostrat molt satisfeta d’haver realitzat el màster, “anar un cop o dos al mes a Madrid -perquè era presencial- ha valgut la pena”.Un màster impartit per la universitat ESCP Europe a Madrid i patrocionat per L’Oréal Professionnel.

vanessaespelt4vanessaespelt7Els resultats no podien ser més bons, “no m’ho esperava pas, quan m’ho van dir no m’ho creia. Estic molt contenta”, ha dit. Un cop acabat el curs, (de febrer a setembre, aquest cap de setmana es va fer l’entrega de diplomes als participants en acte a Madrid, a la Cibeles, on Espelt va recollir el diploma que l’acredita amb una ‘menció especial del jurat’ i ‘menció especial al millor projecte’.

Coincidint amb la Fira Internacional Salon Look, l’Oreal va muntar dissabte (24 d’octubre) un esdeveniment que va atraure perruquers d’arreu i de prestigi, “va estar molt bé”. I ella en va ser protagonista. No només va creuar la passarel·la Cibeles sinó que va tenir torn de paraula per ser l’alumna amb més qualificació. Va explicar l’interès d’allò que ha pres i la importància de poder-ho posar en pràctica perquè “fins ara cap perruquer/a teníem títol especialitzat de com portar un negoci, i les eines que hem treballat són molt interessants”, ha apuntat. En aquest sentit, el màster s’ha centrat en quatre blocs: clients, finances, màrqueting a xarxes socials i Internet, i treball d’equip. Està convençuda que són coneixements i eines que podrà aplicar al seu negoci, “són estudis que et donen eines per portar amb més seguretat el teu negoci”.

vanessaespelt5

FOTOS i VÍDEO: Vanessa Espelt recollint el diploma a la passarel·la Cibeles de Madrid, on la va acompanyar tot els equip de la Perruqueria Spel de Berga, com es veu en una imatge. / ARXIU PARTICULAR

 

 

X