Aquest any Anadyr celebra 20 anys!

20 anys dedicats a la venda de productes relacionats amb el benestar de l’animal de companyia: el gos i el gat.

Durant aquest temps el mercat ha evolucionat de manera espectacular i amb ell també ho ha fet aquesta empresa familiar.

Anadyr neix a Berga el novembre del 1995 al C/ Sant Antoni, 8 i ara després de diferents ampliacions i ubicacions es troba a la Plaça de la Creu 4 (baixos de l’hotel Queralt), on disposa de més de 120m2 d’exposició de tot allò que puguem necessitar per al nostre gat o gos.

Ofereixen servei de perruqueria canina i felina molt personalitzat per a cada client, especialitzant-se en tall comercial per a qualsevol tipus de gos o gat, ja sigui de raça o no, amb tècniques  a tisora, màquina o stripping així com treballs d’alta perruqueria per a exposició.

Pel que fa a la perruqueria canina de competició, tenen una trajectòria plena d’èxits arreu del món, on han aconseguit medalles d’or a tots els països on han competit, disputant-se amb els millors perruquers a nivell mundial, com a més destacats els ors aconseguits a New Jersey (USA), Escòcia, Itàlia, Bèlgica i Alemanya . Destacant també la tasca que desenvolupen com a jutges internacionals per a campionats de perruqueria

Actualment formen part de l’equip Artero Creative Team,  amb els quals imparteixen seminaris i demostracions per Espanya i Europa, formant i reciclant professionals del sector.

anadyr1 (Medium)Educadors canins llicenciats en psicologia aplicada a la educació del gos, treballen  per solucionar problemes de conducta i  de comportament, ajudant als propietaris a tindre una millor convivència amb la seva mascota

A Anadyr, a banda dels serveis ja esmentats s’han especialitzat en la venda de cadells de totes les races, cadells completament garantits, de criadors reconeguts, tenint cura sempre de la seva salut i sociabilització.

Hi podem trobar també tota classe de complements i accessoris, tals com llits i matalassos pel descans amb les més innovadores tecnologies com la viscoelàstica, per tal d’oferir a la nostra mascota el millor confort

Diferents tipus d’alimentació  amb preus per a totes les butxaques.

Un ampli assortit en collars i corretges de totes les marques i models.

Casetes, transportins, abrics, impermeables, material per a canicross, cosmètica, productes d’higiene i tot el que et puguis imaginar i / o necessitar….

Anadyr és un espai de reunió i de trobada per tots els amants del gos i el gat, oferint diferents cursos i xerrades, com poden ser compromís en l’adquisició d’una mascota, educació bàsica per cadells,  perruqueria per a propietaris de diferents races, canicross, entre d’altres

Estant en constant formació i reciclatge en tots els camps que treballen per tal de poder oferir als seus clients el millor servei

Juntament amb Anadyr, neix també AnadyrBlues, afixe atorgat i registrat per la FCI (Federació Canina Internacional), el qual els permet criar gossos de raça, i participar en exposicions de bellesa d’arreu, on gossos nascuts a Berga reben els més prestigiosos reconeixements com campionats d’Espanya, Rússia, d’Europa, USA , Mèxic, Gran Campionat Americà, i un llarg etc…i nombrosos BIS (millor exemplar de l’exposició)

Passió, vocació i respecte, és la filosofia de treball a Anadyr

Tot l’equip Anadyr vol donar les gràcies als clients i amics per la seva confiança i fidelitat fent així possible aquest llarg i apassionant trajecte fins a dia d’avui

Seguirem treballant i evolucionant com a professionals per a vosaltres!!

 

ANADYR – Plaça de la Creu, 4, BERGA – Tel. 93 822 26 02 – www.facebook.com/AnadyrEstilistesCanins

X