Més de 30 varietats de cervesa artesana al primer Pedrafest, aquest dissabte a Saldes

Saldes celebra aquest dissabte el primer Pedrafest ‘l’Oktoberfest’ de la cervesa artesana. Durant tot el dia, sis elaboradors de cervesa artesanal del país s’aplegaran en aquest municipi dels peus del Pedraforca amb un total de més de 30 varietats diferents de cervesa artesana (cervesa IPA, scotish, negre, de blat, sense pasteuritzar, de cercle tancat, de doble fermentaci…). Els assistents podran fer el tast d’aquestes cerveses del Berguedà i del país amb gots reciclables realitzats per l’ocasió, i també comprar-ne. Els tastos es faran acompanyats de tapes, pizzes i embotits en unes taules habilitades a l’exterior i amb música d’ambient festiva i tradicional d’ambient de taverna. (Consulta els horaris)

Elaboradors participants

Els sis elaboradors de cervesa artesana que participen al Pedrafest són: Cervesera del Pedraforca (Saldes), Cervesa Palau (Terrassa), Els Cingles Cervesa Artesanal (Calldetenes, Osona), Espina de Ferro (Vilanova del Camí, Anoia), Lo Vilot (Almacelles, Lleida), i Quaff Brewery (Barcelona).

Mercat artesanal

El Pedrafest s’organitza en el marc del tradicional Mercat Artesanal de Saldes que es fa cada 31 d’octubre i que ja arriba a la 19a. edició. Estarà organitzat per part del Col·lectiu d’Artesans de Comarques de Muntanya i l’Ajuntament de Saldes i comptarà amb unes 35 parades de productes artesans i també oficis. Des de les 10 del matí i fins a les 9 del vespre d’aquest dissabte ompliran els carrers del nucli antic del poble.

Com a novetats hi haurà concurs de tir amb arc, taller de maquillatges fantàstic, taller de modelatge, tast de mel i mató saldencs, taller de cuir, ball tradicional amb acordions diatònics i la presentació del llibre de Núria Picas, campiona de curses de muntanya.

 

 

X