L’Ajuntament de Berga aprova nous vocals del Patronat de la Patum i de l’hospital

L’Ajuntament de Berga, per unanimitat de tots els grups (CUP -equip de govern-, CiU, ERC, PSC i ICV) ha aprovat al ple d’aquest dijous el nomenament de vocals del Patronat Municipal de la Patum i també de la Junta del Patronat de l’Hospital Comarcal Sant Bernabé.

Els vocals del Patronat de la Patum, a proposta dels caps de colla de la Patum i la regidora delegada de l’àrea són: quatre caps de colla: Isaac Gonfaus, David Perarnau, Joan Carles Sosa i Roger Martínez. Tres patumaires proposats pels caps de colla: Sergi Muntaner, Josep Casòliva i Queralt Cortina. I tres patumaires proposats per la regidora: Lluís Molera, Anna Parcerisa i Neus Simón.

Els vocals de la Junta del Patronat de l’hospital de Berga a proposta del Consell Comarcal del Berguedà són David Font i Anna Maria Serra.

 

X