Giovinetto s’encomana del ritme dels Jackson 5 amb ‘ABC’

Amb la plaça assegurada a la semifinal del concurs ‘Oh Happy Day’ de TV3, el Cor Giovinetto de Puig-reig ha sorprès amb un registre completament diferent al que ens té acostumats. Aquesta setmana han interpretat la cançó ABC dels Jackson 5, amb arranjaments fets per la coach del programa Michèle Alderete. Una actuació que ha deixat impressionats als membres del jurat: Daniel Anglès s’ha quedat “sense paraules” i Chenoa, “flipada”. Anglès ha acabat remarcant que Giovinetto és “un cor perfecte, un cor ‘Oh Happy Day’“.

La immunitat de Giovinetto en aquesta gala del programa és gràcies a que la setmana passada van aconseguir el premi a millor cançó de la nit. Aquest reconeixement també els ha permès obrir el programa amb la cançó ‘O Fortuna’:

Una setmana més, els de Puig-reig han estat el cor més comentat i seguit a través de les xarxes socials. Giovinetto ha deixat un missatge agraint el suport i preparant-se per la setmana que ve.