Set cellers participaran a la primera Festa del Cava del Berguedà, aquest dissabte a Gironella

Set cellers de DO cava seran presents aquest dissabte, 21 de novembre, a la primera Festa del Cava del Berguedà. Es farà a l’església vella de Gironella, organitzada per la botiga Gotim. Tal com ha explicat Marc Martín, que és un dels socis d’aquest establiment especialitzat en vins i caves, s’ha apostat per promocionar el cava amb tastos i degustacions d’aquest producte tan representatiu a Catalunya. Es donaran a conèixer les propietats, característiques, regulació… perquè els consumidors puguin apreciar millor aquest producte, especialment ara que entrem en l’època de Nadal i la de major consum de cava.

La jornada va dirigida a qualsevol persona interessada a conèixer la cultura del cava. Els participants pagaran 12 euros i tindran 5 vals per a consumicions de cava dels cellers. Degustacions que es complementaran amb un conjunt d’activitats com ara actuacions musicals, exposicions de caves, sorteig de regals i obsequis.

Els interessats poden apuntar-se a la botiga Gotim, vins i caves, de Gironella; o trucant al telèfon 93 825 19 76. Per a més informació podeu entrar a la seva pàgina de Facebook: www.facebook.com/gotimvinsicopes