‘Catalunya Experience’ passa pel Berguedà per conèixer la Patum i el Pedraforca, entre altres

‘Catalunya Experience’, de TV3, descobrirà aquest dimecres el Berguedà. És una ruta per Catalunya que cada setmana fa parada en un indret del país per mostrar a un viatger estranger els millors racons. A través del convidat tots els espectadors palpen de prop paisatges, festes, tradicions, plats típics, i tot tipus d’experiències.

Aquesta setmana podrem fer un tast de la Patum de Berga, així com també d’altres aspectes destacats del Berguedà, com Queralt i el Pedraforca. S’emetrà dimecres, 25 de novembre, a les 22.40h. La convidada d’aquesta setmana és Putri Anindya ‘Puan’, una estudiant de Periodisme d’Indonèsia de 23 anys. Les seves fotos a Instagram tenen una forta personalitat i per això té més de mig milió de seguidors. Quan va arribar a Catalunya, la Puan gairebé no coneixia res d’Europa i durant la seva estada va tenir ocasió de visitar la Sagrada Família i el Berguedà.

‘Catalunya Experience’ és un programa de la televisió catalana dirigit per Xavier Brichs i amb l’actriu Ivana Miño com a amfitriona: va a buscar el convidat a l’aeroport i el porta de ruta, per “ensenyar Catalunya de manera fresca, lluminosa i espontània”,segons el seu director. En aquest sentit, s’utilitzen imatges gravades en càmeres d’última generació, ‘drones’ o ‘timelapses’.

Com que el protagonista setmanal és estranger, les seves converses amb la presentadora es van gravar originàriament en anglès. A través del sistema dual, TV3 permet veure els capítols en versió original o bé en una versió que combina doblatge i subtítols.

 

FOTO: La conductora del programa, Ivana Miño (esquerra) amb la convidada estrangera Putri Anindya, amb el Pedraforca al fons / CCMA