L’empresa de neteja de l’hospital de Berga fa marxa enrere en acomiadaments de dues treballadores

Delegats del sindicat CCOO i representants de l’empresa ISS Soluciones de Limpieza Direct (que s’encarrega del servei de neteja de l’hospital comarcal Sant Bernabé de Berga des d’aquest estiu) han arribat a un acord per readmetre dues treballadores que van ser acomiadades la setmana passada. Tot i així, segons informa aquest dimarts el diari Regió7, una d’elles ha rebutjat tornar al centre per qüestions personals. La concessionària garanteix que no acomiadarà el personal mentre duri la concessió, dos anys més.

L’acord permet desconvocar una vaga que havia previst el personal de neteja del centre sanitari en contra dels acomiadaments. Les converses però han arribat a bon port. És previst que demà es faci una assemblea amb els treballadors del servei de neteja i els delegats sindicals per informar de les gestions que hi ha hagut aquests dies, en què també s’ha posicionat al costat dels treballadors el Comitè d’Empresa dels treballadors de l’hospital i l’alcaldessa de Berga, Montserrat Venturós.

 

X