El Cor Giovinetto brilla a la final d’Oh Happy Day però no pot amb el Quartet Mèlt

El Cor Giovinetto ha quedat a un pas de guanyar la tercera edició del concurs Oh Happy Day de TV3 després de recollir el 22,6% dels vots de l’audiència. El cor berguedà ha quedat en la segona posició de la final que ha guanyat el Quartet Mèlt després de superar als altres finalistes i aconseguir el 57,3% dels 77.378 vots. El grup Jarks ha acabat tercer amb el 20,1% dels vots.

En aquesta darrera gala, Giovinetto ha interpretat “Sugar” (Maroon 5) i “Perquè he plorat” (A. Guinovart, del musical “Mar i Cel”).

Representació berguedana al plató del programa

Una comitiva berguedana ha estat present al plató d’Oh Happy Day donant suport i animant al Cor Giovinetto. Amb una gran pancarta i uns cors vermells fet per les famílies dels concursants han servit per transmetre la millor sort cap al grup.

OhHappyDay2  OhHappyDay3

Autora de les fotos: Pilar Màrquez. 

Gran suport a la xarxa i també des de Puig-reig

Les xarxes han bullit amb els missatges a favor del Cor Giovinetto i també s’han omplert amb els diferents vots que s’emetien cap als de Puig-reig. Precisament, a Puig-reig, s’ha seguit aquesta final des d’una pantalla gegant.

La final d’Oh Happy Day trenca els rècords d’audiència del programa

Les audiències de la final de la tercera edició del concurs també han acompanyat batent el rècord històric de quota de pantalla del programa. Un 22% dels espectadors van seguir la final, tal i com ha anunciat un dels directors del programa a través de Twitter.

Darrera modificació: 11:59