Ana Selvi, esquiadora discapacitada visual, i la seva guia Ester Noguera, de Casserres, busquen recursos pels Jocs Paralímpics

L’esquiadora Ana Selvi, discapacitada visual, i la seva guia, Ester Noguera, de Casserres, s’han marcat com a repte poder disputar els Mundials del 2017 i poder participar els Jocs Paralímpics del 2018 a Corea. Però necessiten recursos econòmics. En aquest sentit han iniciat una campanya per aconseguir una beca de la fundació GAES. I és que la crisi ha fet que els esportistes hagin de buscar empreses privades que puguin rellançar la carrera per falta de finançament de l’estat. Aquest és el cas de l’Ana, de 22 anys, que demana els vots de la ciutadania com a millor projecte. L’explica en aquest enllaç: http://xn--persiguetussueos-kub.com/becas_proyectos/665/

Els projectes més votats seran els que valorarà GAES per decidir a qui atorga la beca. Si vols conèixer l’experiència i els èxits de l’Ana Selvi i la casserrenca Ester Noguera pots clicar en aquest link https://www.facebook.com/We-are-One-Ana-Selvi-Ester-Noguera-755014607921205/?fref=nf&pnref=story, i escoltar l’entrevista que han concedit a Ràdio Berga i a l’AquíBerguedà:

 

X