Josep Rull: “al Berguedà, territori amb tanta consciència nacional, és imprescindible la mobilització”

El coordinador general de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Josep Rull, va fer parada al Berguedà divendres, en el marc dels actes de campanya electoral de les eleccions generals del 20-D. Va ser a Berga, al Casal de la Gent Gran; i a Gironella, on es va passejar per l’eix comercial de la vila.

Rull va fer una crida a la participació massiva a les pròximes eleccions a Corts Generals: “al Berguedà, territori amb tanta consciència nacional, és imprescindible la mobilització: el vot és la nostra força” i va afegir:“cavant les agressions constants de l‘Estat espanyol, el mur de contenció són les urnes, son els vots”.

Per això, Rull va demanar “confiança i suport” de cara al 20-D, uns comicis que “han de servir per blindar el resultat del 27-S”. Per al coordinador general de Convergència, si la coalició que encapçala Francesc Homs obté uns bons resultats, el procés tindrà més força: “els vots són imparables. Tenen més força que els tribunals i els fiscals. La gent que creu que Catalunya ha de tenir un Estat ha d’anar a votar, ha de fer costat a Democràcia i Llibertat, la formació del president”.

En referència a les negociacions per formar Govern, Rull es va mostrar optimista i va assegurar que s’està treballant intensament per tancar un acord. També va afirmar que es podria donar la circumstància que al febrer Catalunya tingués Govern i en canvi a l’Estat  no n’hi hagués per “la fragmentació” del mapa polític espanyol.