Nominat als premis ARC el Voilà de Manresa, regentat per berguedans

El cafè teatre Voilà, de Manresa, que programa setmanalment música en directe, és una de les quatre sales nominades a la Millor Programació d’Espai Musical a Catalunya, dins dels premis ARC, que atorga anualment el col·lectiu de representants, promotors i mànagers del país. Les altres sales nominades són la Depósito Legal, l’Heliogàbal (de Barcelona), i la Jazzcava de Vic.

El Voilà va obrir portes el 2009 de la mà de dos berguedans, Xavi Tristany i Emma Costa, que fins aleshores regentaven el bar del Casino de Berga. L’experiència a la capital del Bages està sent molt bona i la seva aposta per la música en directe molt ben valorada. Al llarg d’aquests primers sis anys, la sala ha programat més d’un miler d’actuacions amb els cantants i els grups més destacats de l’escena musical catalana.

L’acte de lliurament dels guardons es farà aquest dilluns, 14 de desembre. Un total de 64 nominats entre produccions i programacions, competiran a la 13 edició dels Premis ARC, a la Sala Barts de Barcelona. Entre els nominats en altres categories hi destaquen grups i artistes com Mishima, Els Catarres, Blaumut, Txarango, Joan Dausà, Els Pets, La Pegatina i Els Amics de les Arts. Ho podeu consultar www.arcatalunya.cat.