Núria Rigola és la nova presidenta dels Castellers de Berga, i Joan Farguell s’estrena de cap de colla

Els Castellers de Berga han renovat la junta directiva i la junta tècnica per als propers dos anys. La nova presidenta és Núria Rigola, i l’escollit nou cap de colla és Joan Farguell ‘Txuki’. Prenen el relleu a Xavi Torrabadella i Guillem Gonfaus, respectivament.

La colla castellera va tancar temporada fa unes setmanes i reprendrà els assajos el proper mes de gener. La primera actuació de la temporada que ve serà a finals de març.

Llibre #100d7

Aprofitant l’aturada de castells, els Castellers de Berga van presentar divendres 11 de desembre el llibre #100d7, en un acte que va omplir la biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga.

El llibre és sobre les 100 primeres aletes de castells de 7 dels de la camisa blava explicades per més de 100 castellers diferents. Cada castell és explicat amb un estil i un punt de vista diferent. I s’il·lustra amb fotografies de Josep Pont i Roca.

El llibre es pot comprar a la immobiliària Clau21 (Passeig de la Indústria), a l’Estanc n.4 (C/Lluís Millet), a Roba de Casa Carme (Plaça de les Fonts) i a la llibreria Quatre Cantons (Passeig de la Indústria). Té un preu de 17 euros.

 

FOTO: Presentació del llibre #100d7 a la biblioteca de Berga / Castellers de Berga

 

 

X