Berga viu el Nadal amb Pastorets, Concert de Sant Esteve, Pastorets infantils i més propostes

La Coral i l’Orquestra de l’Escola Municipal de Música de Berga oferiran el tradicional Concert de Sant Esteve, aquest dissabte  26 de desembre a les 7 de la tarda a l’Església de Sant Pere de Berga. Les entrades costaran 10 euros i seran gratuïtes per a l’alumnat de l’Escola de Música.

El concert tindrà dues parts; la primera comptarà amb l’actuació de l’orquestra de l’Escola Municipal de Música de Berga i la segona amb la interpretació musical de la Coral de l’Escola Municipal de Música de Berga. L’actuació es clourà amb nadales interpretades conjuntament per les dues formacions.

El concert de Sant Esteve és una de les propostes d’aquestes festes nadalenques a Berga, entre d’altres. Per exemple, el dia de Nadal es dóna el tret de sortida a les representacions dels Pastorets de Berga a càrrec de la Farsa. Serà a les 10 de la nit al Teatre Municipal. I el dia de Sant Esteve, segona funció, a 2/4 de 6 de la tarda.

I també Pastorets infantils, de la mà dels nens i nenes del Grup de Colònies a Borredà. Se’n fan dues representacions, una aquest diumenge 27 i l’altra el dilluns 28, totes dues a les 6 de la tarda al Teatre Municipal de Berga. Per a més informació i venda d’entrades anticipades clica aquí. A taquilla valdran 10 euros.

I també aquest cap de setmana, concert del grup d’animació infantil Koloraines. I arribada del patge reial a Berga, entre d’altres propostes que trobaràs en aquest enllaç.

I si vols conèixer les activitats de Nadal (cagatió, patges reials, pessebres vivents…) a altres poblacions de la comarca pots clicar a la nostra agenda.