La festa del foc de Bagà, en directe per les televisions locals

Bagà s’omplirà aquest vespre de foc amb la Fia-faia, una festa declarada Patrimoni de la Humanitat i que per primera vegada es podrà seguir en directe per les televisions locals. La transmissió la farà Televisió del Berguedà en col·laboració amb La Xarxa de Comunicació Local, arribant a tot Catalunya.

En una emissió via satèl·lit d’una hora de durada s’oferirà la festa per tot Catalunya. A 2/4 de 7 de la tarda començarà la baixada de torxes enceses des de la muntanya del Siti i s’arribarà al poble, on s’aniran consumint les faies fins acabar a la plaça Porxada. Tot plegat es podrà veure per televisió, junt amb comentaris i reportatges que permetran conèixer i entendre la festa dels solstici d’hivern a Bagà, amb 700 anys d’antiguitat.

 

 

 

 

X