Els infants de Berga entreguen les cartes als patges, els quals demanen als nens i nenes que facin el seu rei ideal

Desenes de nens i nenes de Berga van entregar ahir la carta als patges reials de Melcior, Gaspar i Baltasar. Cartes plenes d’il·lusions i desitjos, majoritàriament en forma de joguines, que els infants demanen als Reis d’Orient. Ara, caldrà esperar la nit del 5 de gener.

Mentrestant, els nens i nenes de Berga poden respondre a l’encàrrec que els van deixar els patges: que facin el seu rei ideal. Sota el lema ‘Fes-te el rei. Ensenya a tothom el teu rei ideal’, els missatgers de Melcior, Gaspar i Baltasar van demanar als més petits que pintin i decorin la plantilla que ells mateixos els donaven i que un cop feta aquesta feina, retallin la figura i es facin una foto amb aquest rei ideal en algun racó de Berga especial per a ells.

Amb l’ajuda dels més grans, es demana també que pugin aquesta imatge a les xarxes socials mencionant l’Ajuntament de Berga (@AjBerga) i acompanyant-ho de l’etiqueta #reisBerga. D’aquesta manera, des del consistori berguedà es podran compartir les diferents imatges i s’anirà fent ambient fins el dia 5 de gener i també la mateixa nit de Reis. A més, les millors imatges apareixeran al programa ‘Especial nit de Reis’ de Televisió del Berguedà durant la retransmissió de la cavalcada.

Per aquells nens i nenes que no van anar a rebre els patges reials, i fent una crida també als més grans perquè se sumin en aquesta iniciativa, els missatgers han deixat a l’Ajuntament de Berga la plantilla que ja es pot descarregar clicant aquí i que permet a tothom participar d’aquesta rebuda 2.0 a Ses Majestats els Reis d’Orient.