Èxit a la representació nadalenca de l’Escola Vedruna de Berga

Unes 1.400 persones van assistir el diumenge 20 de desembre a la representació ‘Un desig de Nadal’, de l’Escola Vedruna de Berga, que va comptar amb l’actuació del Cor Giovinetto, de Puig-reig, segon classificat al programa de TV3 ‘Oh Happy Day’.

giovinetto vedruna 2Aquest és el tercer any que els alumnes del centre posen en escena una història inèdita amb un ple absolut en les dues sessions que es van fer al Pavelló nou de Berga. Enguany, però, el fil conductor de la representació ha estat diferent que en els anys anteriors. Una nena (interpretada per una alumna de 6è de primària), enmig del caos social que l’envolta, escriu una carta als Reis Mags d’Orient demanant-­los els desitjos que ha anat acumulant al llarg de l’any i que van més enllà de les coses materials: que no hi hagi tanta contaminació per poder gaudir de la natura i de l’aire pur, que hi hagi més espais de jocs per als nens i nenes, que es fomentin els valors de la felicitat, la il∙lusió, el saber compartir… La narració d’aquest desig de Nadal es va anar intercalant amb les actuacions dels alumnes dels diferents cursos, i tot acompanyat de música nadalenca.

Al final de la primera sessió i a l’inici de la segona, els alumnes i tot el públic assistent, van poder gaudir de les veus del Cor Giovinetto​, format per 12 nois i noies del Berguedà, que van cantar una nadala amb els alumnes i que també van interpretar un petit repertori de cançons del seu pas per el programa ‘Oh Happy Day’.

L’AMPA de l’escola va col·laborar amb la festa amb un berenar per a tots els nens i nenes participants. Les aportacions voluntàries per part del públic assistent s’han destinat a Càritas Berga.

FOTOS:  Rerepresentació d’ ‘Un desig de Nadal’, amb el Cor Giovinetto / ESCOLA VEDRUNA

X