Prats de Lluçanès convoca el primer concurs de dibuix infantil i juvenil, diumenge

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès convoca per primera vegada un concurs de dibuix juvenil i infantil. Complementarà el concurs de pintura ràpida que se celebra cada any en el marc de la Festa Major de Sant Vicenç. La Festa Major se celebrà del dijous 21 de gener al dilluns 25 però els concursos es faran ja aquest diumenge, 17 de gener.

Iolanda Roset, regidora de Cultura, explica que en el concurs de dibuix infantil i juvenil hi podran participar tots els infants i joves de fins a 13 anys residents o no al poble i que es repartiran en dues categories: una fins a 8 anys, i l’altra de 9 a 13 anys. I per concursar al de pintura ràpida cal tenir més de 14 anys.

Tant els participants al concurs de dibuix com al de pintura, s’hauran d’inscriure gratuïtament a Cal Bach de 8 a 10 del matí, i recollir la cartolina segellada en què s’hauran de dibuixar les obres, o bé el segellat de teles i suports pels participants al concurs de pintura ràpida. En ambdós casos les obres es podran entregar fins a dos quarts de dues del migdia.

Totes les obres hauran de tenir una temàtica comuna: reflectir qualsevol aspecte de Prats de Lluçanès i el seu entorn.

El lliurament de premis serà el mateix diumenge 17 a 2/4 de 2 del migdia a Cal Bach, després del veredicte d’un jurat format per persones qualificades en el camp de la pintura i el dibuix.

L’Ajuntament de Prats de Lluçanès agraeix la col·laboració del Consell Comarcal d’Osona i
JiS Besora per col·laborar econòmicament en els premis de pintura ràpida; a Lluçanès Salut i Marc Sangrà pels premis del dibuix infantil; i a l’empresa AUSA i Funerària Blanqué per
finançar el vermut.

 

X